Welkom bij Heuvellandexpress Internet Radio
Al meer dan 13 jaar een begrip in het zuiden

Korte introductie

Heuvellandexpress bestaat al sedert jaren. We zijn opgericht in Heerlen in maart 2008, echter velen van ons zijn al jaren langer bij u bekend in het Limburgse land en de omgeving daarvan.
Velen hebben namelijk al jaren uitgezonden op de FM-band als (ether)piraat. Deze passie om mensen te entertainen bundelen wij als gezamelijk team bij Heuvellandexpress.

Zoals u vroeger naar de radio luisterde naar de piratenzenders, kunt u dat nu via internet. Klik op de play knop (links in beeld indien u gebruik maakt van een laptop/PC) om de muziek te starten. Klikt u anders op het blauwe woordje 'hier' (ook aan de linkerkant in beeld) om de speler in een apart tabblad te openen. Indien u na een paar seconden geen muziek hoort, klikt u dan even op het tabblad met de naam Player.
Verder heeft Heuvellandexpress de unieke mogelijkheid om bij de DJ die op dit moment uitzendt rechtstreeks te zien welke nummers hij/zij afspeelt, welke nummers er in zijn muziekdatabase staan én u kunt een nummer rechtstreeks aanvragen als verzoekje!
Vroeger belde u de DJ, nu raadpleegt u gewoon zijn muziekcollectie!

Belangrijke mededelingen:

Trouwe luisteraar van Heuvellandexpress en tevens moeder van DJ Sandra overleden

Mededelingsposter Trouwe luisteraar van Heuvellandexpress en tevens moeder van DJ Sandra overleden

Lieve luisteraars,

Vanochtend, op woensdag 4 augustus, bereikte ons het droevige nieuws dat Gaby, de moeder van DJ Sandra, plotseling is overleden op 81 jarige leeftijd. Gaby is overleden in het bijzijn van haar geliefden.

Vanaf het eerste moment dat Heuvellandexpress is opgericht is Gaby een van onze trouwe luisteraars geworden. Voor Heuvellandexpress gaat Gaby een groot gemis zijn. Dit gemis is nog vele malen groter voor haar dochter en onze DJ Sandra.

Het gehele team van Heuvellandexpress wenst Sandra enorm veel sterkte en kracht toe in deze zware tijd. Het team van Heuvellandexpress spreekt dit berouw ook uit namens alle luisteraars.

Mocht u Sandra willen condoleren, sterkte willen wensen of haar steun bieden, maak dan a.u.b. gebruik van ons gastenboek op onze website."Lieverd,
leven is als sneeuw
je kunt het niet bewaren
troost is
dat jij er was
uren, maanden, jaren." - Herman van Veen(Geplaatst op: 04-08-2021)

Contact met Heuvellandexpress

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via de pagina Contact of onder telefoonnummer:

0031653921109

Indien nodig zijn wij ook via onderstaand contact-/postadres te bereiken:

Paul Peters
Rozestraat 31

6414 PC
Heerlen
Nederland

Met vriendelijke groet,
Uw team van Heuvellandexpress


(Geplaatst op: 20-05-2019. Laatst bewerkt op: 08-02-2021 om 22:32:43)

Advies

Wij raden u aan om gebruik te maken van Google Chrome of Microsoft Edge. Vermijd bij voorkeur Internet Explorer.
Onze website is namelijk niet ontwikkeld voor Internet Explorer 11 en ouder, omdat dit behalve veiligheidsproblemen ook veel gebruiksvriendelijkheid kwesties meebrengt. Indien u toch besluit om Internet Explorer te gebruiken, dan kunnen wij u helaas geen garantie geven op een correct werkende website.
Voor een optimaal resultaat op deze website, gebruikt u bij voorkeur Google Chrome.

Contact

Indien u vragen, op- of aanmerkingen heeft, neemt u dan a.u.b. contact met ons op. De snelste manier is via het contactformulier op de contactpagina.

Volgt u ons al?

Indien u Facebook heeft, volg ons ook daar voor de nieuwste weetjes, updates, e.d.
Klik hier om naar de Facebookpagina van Heuvellandexpress te gaan!